Naše nová adresa - Střelice u Brna, Žleby 2, Studio CASCADE-kuchyně s.r.o. / Vždy nás kontaktujte předem na tel. 737 608 590.
Děkujeme, t
ým e-cascade

Celkem 0 položek
0 Kč

Siemens - chladnička KF96RSBEA

13.04.2023

Seznamte se s nejstylovější chladničkou Siemens - kterou máme vystavenou v našem studiu.

Úchvatný design a špičkové technologie, které nabízejí více než jen dokonalé uchování nápojů i potravin a dlouhotrvající čerstvost. Siemens představuje mimořádně prostornou třídveřovou kombinovanou chladničku s mrazničkou a dvěma zásuvkami na nápoje, respektive integrovanou vinotékou.

Mraznička nabízí také výrobník ledu, který se hodí nejen v létě a při velkých oslavách.

Prostorný interiér se flexibilně přizpůsobí jakýmkoli potřebám a splňuje vysoké standardy, pokud jde o pohodlí i design.
Zvenku na první pohled zaujme osvětlená zásuvka na nápoje elegantně zakomponovaná mezi chladicí a mrazicí část chladničky. Vypadá fantasticky a vždy budete připraveni na přípitek. Mírně vychlazené červené, studené bílé, svěží bublinky nebo oblíbené pivní speciály: integrovaná zásuvka má vlastní nastavení a nápoje lze vychladit na pět různých teplot, aby byly vždy dokonale uložené a připravené k servírování.

Elegantní dubové poličky pojmou až 17 lahví na dvou úrovních a integrované osvětlení zaručuje perfektní prezentaci.

Chladnička je vybavená senzorem, který zapne jemné osvětlení nápojů a ovládacího panelu, jakmile se někdo ke spotřebiči přiblíží. Také zadní skleněná stěna chladničky je dokonale osvětlená a zaručuje perfektní přehled o obsahu celého vnitřního prostoru.

Díky MultiAirflow vzduch rovnoměrně cirkuluje a teplota je na všech úrovních vždy konstantní.

S technologií Home Connect budete se svojí chladničkou vždy ve spojení. Chladničku je možné odkudkoli kontrolovat a nastavovat, například ji můžete přepnout do prázdninového režimu cestou na dovolenou a opět vychladit při návratu domů. V aplikaci Home Connect lze také upravit nastavení osvětlení apod.

Mraznička je vybavená technologií noFrost, abyste ji nemuseli namáhavě odmrazovat. noFrost odvádí vlhkost, udržuje vzduch suchý, zabraňuje tvorbě námrazy na stěnách i potravinách a udržuje nízkou spotřebu energie. Spotřebič také nabízí integrovaný výrobník ledu, který je praktický nejen v horkých letních dnech.