Naše nová adresa - Střelice u Brna, Žleby 2, Studio CASCADE-kuchyně s.r.o. / Vždy nás kontaktujte předem na tel. 737 608 590.
Děkujeme, t
ým e-cascade

Celkem 0 položek
0 Kč

Nové trouby SIEMENS iQ700 s inovativními technologiemi

21.04.2024

Nová řada vestavných trub Siemens iQ700 přináší špičkové technologie a jedinečný design, který se dokonale přizpůsobí vašim potřebám. Ať už hledáte klasickou pečicí troubu, troubu s integrovanou mikrovlnnou funkcí, parní troubu nebo vestavný kávovar, spotřebiče z řady iQ700 splní všechny vaše nároky.

Zde je několik klíčových funkcí těchto inteligentních troub:
fullSteam Plus: Kombinovaná parní trouba nabízí tři možnosti využití: pouze pečení, pouze vaření v páře nebo přípravu pokrmů v kombinaci páry a klasického ohřevu. Díky dokonale vyvážené kombinaci páry a funkce fullSteam Plus bude vaše jídlo hýčkáno až při 120 °C. Tato teplota urychlí přípravu až o 50 % v porovnání s teplotou páry 100 °C a zachová čerstvou barvu surovin. Ideální pro rychlé vaření zdravých, barevných jídel.

varioSpeed: Integrovaná mikrovlnná funkce umožňuje zkrátit dobu přípravy pokrmů v troubě. Stačí přidat mikrovlny ke zvolenému druhu ohřevu a výsledek bude vynikající.

roastingSensor Plus: Teplotní sonda měří teplotu ve třech různých bodech s vysokou přesností. To zaručuje dokonalé výsledky a umožňuje sledovat proces vaření. Home Connect vás také informuje o odhadované době vaření, aby pečeně byla dokonale šťavnatá a křupavá zároveň.

Oven Assistant: Trouba s hlasovým ovládáním vám pomůže vybrat vhodný program pro přípravu jídla. Stačí říct troubě, co chcete připravit, a ona navrhne vhodná nastavení nebo programy.

cookControl Pro: Předprogramované automatické programy pečení a vaření zaručují ideální přípravu. Vyberte si své jídlo pomocí přehledného dotykového displeje a senzory trouby řídí proces.

Moderní design: Trouby iQ700 mají nejkvalitnější materiály a perfektně sladěný design. Jednotná výška ovládacího panelu zajišťuje čistý vzhled a lze je libovolně kombinovat.