Od 1. července nás najdete na nové adrese blíže k Brnu: Střelice u Brna, Žleby 2, Studio CASCADE-kuchyně s.r.o.

Prosíme o telefonickou domluvu ohledně návštěvy na studiu vzhledem k stěhování do nových prostor a omezený provoz studia. Tel. 737 608 590.

I nadále Vám zpracujeme návrh kuchyně či skříně. Tým e-cascade

Celkem 0 položek
0 Kč

Trouby pro sous-vide

Co je to metoda Sous-vide?
Metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu (ve vakuu) ve vodní lázni s řízenou teplotou. V parní troubě stačí, když položíte obal s potravinou na mřížku nebo na plech a zapnete vaření metodou sous-vide. Takto vakuované potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) se pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Důvodem je zachování přirozené chuti, šťávy a potravina nezmění svoji texturu při stejnoměrném ohřívání.