Naše nová adresa - Střelice u Brna, Žleby 2, Studio CASCADE-kuchyně s.r.o. / Vždy nás kontaktujte předem na tel. 737 608 590.
Děkujeme, t
ým e-cascade

Celkem 0 položek
0 Kč

Jak rychle namarinovat maso a pohostit hosty.

09.10.2018

Co takhle naložit maso? Myslíte, že se za hodinku maso nenaloží? Zkuste využít nových technologíí a za pomocí vakuovací zásuvky namarinujete maso tak, že 1h ve vakuu je jako byste maso nakládali 2 dny. Maso je křehké, šťavnaté a všechny přidané ingredience se nádherně dostanou masu pod kůži. Díky naložení masa, se maso rychleji tepelně upravuje.

A co potom s masem? Osmahnete cibulku, přidáte maso a orestujete. My jsme restovali na varné desce studioLine EX677LYV1E, tato deska má flexindukci Plus - varná plocha se přizpůsobí nádobí dle velikosti, až do průměru 30 cm. Při restování určitě využijete další vychytávku varné desky - smažící senzor Plus, ten řídí teplotu v pánvi tak, že už se nic nepřipálí.

Maso máte orestované a co dál? Nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi. Udělejte si dip ze zakysané smetany, soli a pepře, přidejte trošku česneku. Můžete přidat i pažitku.
Prostřete na stůl misky se zeleninou, dipem a masem. Na talíř dejte každému na pánvičce ohřátý wrap. A voala, pohoštění pro hosty je připravené.
Návštěva si vybere to, na co má zrovna chuť, vše zabalí do wrapu a z vás je ten nejbáječnější hostitel.

Tak dobrou chuť!

A nezapomeňte, pokud si chcete funkce vakuovací zásuvky nebo varné desky vyzkoušet, přijďte k nám do vzorkovny kuchyní v Oslavanech. Rádi vám poradíme.